Geef jij vorm aan onze mooiste interieurs? Zo ziet jouw werkdag er als werkvoorbereider uit.

Als werkvoorbereider, ter ondersteuning van jouw projectmanager, communiceer je met de opdrachtgevers en leveranciers over uitvoering en detail. Hierbij houd je rekening met de projectplanning, de kwaliteitseisen en het budget.

Met behulp van AutoCad, Proteus en Imos bereid je het werk optimaal voor van technische tekeningen, zaagstaten, freesprogramma’s tot het klaarzetten van bestellingen.

Afhankelijk van je reeds opgedane werkervaring en jouw persoonlijke ontwikkeling ga je ook zelfstandig projecten uitvoeren met daarbij ondersteuning van een projectmanager. Er is ruimte voor groei! In de diepte, de breedte of de hoogte. We maken samen met jou een individueel ontwikkelplan.

Met behulp van AutoCad, Proteus en Imos bereid je het werk optimaal voor; technische tekeningen, zaagstaten, freesprogramma’s en het voorzetten van bestellingen.

Wie zoeken wij?

Omdat de werkvoorbereider degene is die midden in de uitvoering van het project staat zijn wij op zoek naar jou, omdat je goed kan samenwerken en daarvoor afspraken nakomt, betrokkenen tijdig informeert over de activiteiten en met de collega’s de schouders eronder zet om het gezamenlijke doel te bereiken.

Je beschikt over een MBO of HBO opleiding, in de richting van interieurbouw of bouwkunde en hebt de nodige ervaring in een soortgelijke (technische) functie.

Je wilt je graag verbreden in je huidige functie als werkvoorbereider en jezelf ontwikkelen richting meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je ziet het als een uitdaging om steeds meer projecten zelf te gaan begeleiden van A tot Z. Je bent ter zake kundig en interesseert je voor ons vak. Daarnaast ben je enthousiast en beschik je over doorzettingsvermogen om de projecten succesvol binnen budget af te laten lopen in een win- win situatie voor de klant en het bedrijf.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf, met een:

  • Marktconform salaris
  • 24 snipperdagen en 6 ATV dagen
  • Reiskosten vergoeding
  • Ontwikkelmogelijkheden

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord, een pingpongtafel, een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

  • Wil jij een dag meelopen om te ervaren hoe wij werken en de sfeer te proeven?

Over Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw

Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is sinds 1984 met vakmanschap en inzet betrokken bij mooie projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, creatie, oplossingen én in afspraken. Ons hechte team van 75 op elkaar ingespeelde collega’s maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden om gezamenlijk aan onze persoonlijke en zakelijk ambities te werken. Arbeidsvreugde, procesoptimalisatie en de top 5 bereiken van klantprestatie streven we met zijn allen na. Wil jij daar je bijdrage aan leveren?

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie, HR adviseur op 040 264 73 29 of mail naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Collega Elles - Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider bij Verschuren krijg je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Werk voorbereiden is veel meer dan alleen het maken van een technische tekening en CNC programma’s wegschrijven. Je hebt klantcontact, communiceert met leveranciers, plaatst bestellingen én zorgt dat alles op orde is voor de monteurs. Een heel takenpakket wat bij elk nieuw project weer zorgt voor een leuke uitdaging.

Een eerlijke en open werksfeer, waarin je elkaar op fouten mag wijzen, maar waar ook veel gelachen wordt.

Elles Loeffen

Collega Joost - Werkvoorbereider

Kom werken bij Verschuren en binnen de kortste keren ben je een professioneel darter, tafeltennisser of kun je meedoen aan het WK poolen. Je kunt trouwens ook veel leren over maatwerk interieurs, technieken en materialen van ons ervaren (en tóch jonge) team van werkvoorbereiders! Iedere dag komen er weer nieuwe situaties naar voren waar je samen met je collega’s de beste oplossing voor probeert te vinden. Particulieren met het hoogste afwerkingsniveau, zakelijke klanten met de mooiste kantoren. De beste ziekenhuizen en ook gemeentehuizen en andere overheidsinstanties. Onze projecten gaan alle kanten op en geen dag zal hetzelfde zijn.

Tot binnenkort?

Joost van Deursen

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen