Verschurenpasfoto 0112 Bijgesneden 1

Verschuren Interieurbouw

Verschuren Interieurbouw is al ruim 35 jaar een familiebedrijf. Wij zijn een stevige organisatie met 75 gemotiveerde medewerkers. Met ons team realiseren we maatwerk meubilair voor bedrijven, instellingen en particuliere projecten. We zijn een vooraanstaande, kwalitatief hoogstaande interieurbouwer. Een betrouwbare partner die open en eerlijk opereert.
Onze ambitie is om de beste interieurbouwer van Nederland te zijn qua klantprestatie.
We streven voortdurend naar perfectie!

Dé 7 voordelen van werken met Verschuren Interieurbouw

Betrouwbare partner
We komen onze afspraken na. Open en eerlijk benaderen wij onze partnership klanten.
Hoog afwerkingsniveau
We besteden tijd en aandacht aan de kwaliteit van uw interieur.
Vriendelijk en coöperatief
De glimlach op het gezicht van onze medewerker, terwijl hij met u de samenwerking opzoekt.
Behalen planning en budget
Uitstippelen, nastreven, communiceren, behalen.
Oplossingsgericht
Het gaat niet om waar je vandaan komt, het gaat erom waar je naartoe gaat.
Wederzijds respect
Teamwork vereist wederzijds respect. Dat begint bij onze houding.
Vakkundige medewerkers
Goed opgeleide, ervaren medewerkers met oog voor kwaliteit en detail produceren en monteren uw interieur.

Onze missie

Het op zelfstandige basis en eigen wijze uitvoeren van ambitieuze interieurprojecten, in gezonde harmonie met mens en milieu. Continu geprikkeld door nieuwe manieren, technieken en materialen. Trots op de plaats die wij sinds 1984 bezetten in de wereld van interieurbouwers, werken wij iedere dag aan de standvaste en prettige relatie met onze klanten.

Werkomgeving

Gevestigd op een toplocatie aan de rand van Eindhoven in een prachtig eigen pand, werken we schoon, veilig en prettig. Al onze medewerkers zijn voorzien van uitstekende werkplekken en we beschikken over een ultramodern en compleet uitgerust machinepark in combinatie met de nieuwste software. Deze werkomgeving vormt de stevige basis voor het uitvoeren van prachtige projecten.

De montage van het meubilair vindt plaats op de locatie van onze klant. Dat is dus óók onze werkomgeving. We beseffen dat we bij u te gast zijn. Dat houdt in dat we netjes en correct communiceren met de overige bouwpartijen, met u als opdrachtgever en dat we gemaakte afspraken altijd nakomen en aan u terugkoppelen.

Over Verschuren Interieurbouw

"Het ontwerp en de techniek van de interieurbouw waren complex, met gebruikmaking van nieuwe technieken en een ingewikkeld bestaand pand. Verschuren is in staat gebleken om binnen dit gegeven een hoogwaardig interieur te realiseren."

Het team

Een frisse club van 75 mensen met een gemiddelde leeftijd van 43 jaar en een goede hedendaagse werkmentaliteit vormt het Verschuren Team. Vakkennis onderhouden onze mensen door het volgen van opleidingen, het bezoeken van beurzen en het lezen van vakbladen. De mensen met hun specialistische vakkennis, sterke motivatie en
flexibiliteit dragen zorg voor uw interieur.

GIF Verschuren groepsfoto

Duurzaamheid

Wij dragen bij aan duurzaamheid doordat wij de wet- en regelgeving naleven, open en eerlijk communiceren, duurzame producten leveren welke zo min mogelijk milieubelasting veroorzaken en veilig en gezond werken met onze eigen mensen en de mensen om ons heen.