Ben jij onze steun en toeverlaat extern? Zo ziet jouw werkdag eruit:

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van en toezicht op de uitvoering van gemaakte afspraken, werkmethoden, planning, inzet materieel en inzet van medewerkers (waaronder eigen en/of ingehuurde medewerkers) op een externe projectlocatie, met als doel een veilige, tijdige en kwalitatief optimale uitvoering van het project (deel) te realiseren. Je bent het eerste aanspreekpunt c.q. “visitekaartje” van Verschuren Interieurbouw op een externe locatie.

Je voert actief kwaliteitscontroles uit, waarbij je kwaliteitsproblemen herkent en deze zelfstandig weet op te lossen. Administratieve (af)handelingen ten aanzien van het productie/montageproces horen bij je takenpakket, tevens draag je bij aan het projectoverleg, waarbij wij van jou kennis gebruik kunnen maken met betrekking tot efficiëntie, kwalitatieve en technische uitvoerbaarheid.

Dagelijks geef je leiding aan je montageteam op locatie en coach je, je teamleden. Samen met je team, plan je en verdeel je de werkzaamheden, waarbij jij coördineert en organiseert dat de werkzaamheden en werkomstandigheden zo optimaal mogelijk kunnen plaatsvinden op de locatie waar je aan het werk bent. Je bent de meewerkend en dit betekent dat je zelf ook meubels monteert waar het project dit toelaat. Een aanpakker die met eigen inzet ook de rest van het team enthousiasmeert om aan te pakken.

Veiligheid hebben we hoog in het vaandel staan, als uitvoerder gebruik je, je voorbeeld rol om dit mee uit te dragen naar je montageteam en op de locatie waar je aan het werk bent. Waarbij je je montageteam en andere collega’s bewust maakt van hun eigen veiligheidsgedrag en aandacht hebt voor veilig, gezond en milieuvriendelijk werken.

Een afgeronde MBO opleiding meubelmaker/interieurbouwer is een vereiste. Je hebt ruime ervaring in de branche bij voorkeur als uitvoerder/ leidinggevende rol of je bent toe aan een nieuwe stap in je carrière. Krijg jij energie van uitdagingen en organiseren om zo het beste uit je montageteam te halen, dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden een omgeving waarin interieurbouwers ingezet worden om zijn/haar talent verder te ontwikkelen in zijn/haar vakgebied, met een

  • Marktconform salaris
  • 24 snipperdagen en 6 ATV dagen
  • Reiskosten vergoeding
  • Ontwikkelmogelijkheden

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord, een pingpongtafel, een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Over Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw

Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is sinds 1984 met vakmanschap en inzet betrokken bij mooie projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, creatie, oplossingen én in afspraken. Ons hechte team van 80 op elkaar ingespeelde collega’s maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden om gezamenlijk aan onze persoonlijke en zakelijk ambities te werken. Uitbreiden van onze Turnkey afdeling is hier onderdeel van, zodat we onze klanten steeds beter kunnen ontzorgen. Wil jij daar je bijdrage aan leveren?

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie, HR adviseur op 040 264 73 29 of mail naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Collega Sander - Projectmanager

Als leerling ben ik 20 jaar geleden bij Verschuren binnengekomen. Na jaren in de werkplaats in diverse rollen heb ik de mogelijkheid gekregen om door te groeien naar de functie van projectmanager. Als projectmanager heb je veel wisselende werkzaamheden, van het inmeten op locatie, tot het aansturen van een leuk team op kantoor en in de werkplaats. Ook factureren, bouwvergaderingen en klantcontacten horen erbij. We krijgen veel leuke, wisselende projecten en elk project heeft weer nieuwe uitdagingen.

Het is erg leuk om samen met een team werkvoorbereiders en interieurbouwers voor een mooi resultaat te gaan! Elke dag ga ik weer met veel plezier naar het werk!

Sander van de Eijnde

Collega Frank - Interieurbouwer

Eenmaal mijn opleiding meubelmaker afgerond maakte ik de keus om aan de slag te gaan in een logistieke functie. Na ruim 15 jaar in de logistiek wilde ik toch graag de interieurbouw in. Bij Verschuren Interieurbouw kreeg ik deze kans. Nu alweer 4 jaar verder ben ik gegroeid als interieurbouwer en heb ik afgelopen jaar de verantwoordelijkheid gekregen voor een aantal mooie winkelpanden in Duitsland, waar we van vloerbedekking tot meubels verantwoordelijk waren voor de inrichting.

Frank de Regter

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen