OM Arnhem

Openbaar Ministerie Arnhem

Het OM onderging een fusie van vier arrondissementsparketten naar één – het hoofdkantoor in Arnhem. De identiteit werd in het interieur vertaald naar een eensgezind eerlijk, ingetogen en tijdloos concept.

Het interieur begint bij de portiersloge waarvan de buitenzijde volledig is voorzien van gecoat wit glas. Daarnaast is er gebruik gemaakt van massief eiken en desktop. De balie heeft de bijzondere uitvoering van geborstelde massief eiken delen. De achterwand bij de balie is uitgevoerd in een satin acrylaat waarbij de tekst is uitgefreesd en handmatig is ingekleurd.

De Togakasten zijn volledig uitgevoerd in satin acrylaat waarbij alle techniek in zicht is. 

De werkplekken zijn flexibel doordat de zittingen verstelbaar zijn, evenals de werkbladen welke in hoogte verstelbaar zijn. 

De rookruimte buiten is gerealiseerd uit staal en bankirai hardhout. 

Aandachtspunt tijdens dit project; de grote meubels moesten in de lift passen om op de juiste bestemming te komen. In de voorbereiding en uitvoering hebben we hier nauwkeurig aandacht aan besteed. 

Opdrachtgever: Openbaar Ministerie Arnhem

Architect: oth_architecten

Fotograaf: Christiaan de Bruijne

Trefwoorden: werken, Openbaar, Ministerie, OM, Arnhem, massief, Eiken, glas, zitbanken, pantry, garderobe, lockers, rookruimte

Projectfoto's