KPMG Amstelveen

KPMG Amstelveen

Bij het project KPMG Amstelveen, een Turn-Key project van Verschuren Interieurbouw, hebben we te maken gehad met diverse disciplines, wat het een uitdagend project maakte. Het was prachtig om te zien hoe het eindresultaat tot stand kwam, waarbij alle puzzelstukjes op hun plek vielen.

Als specialisten in interieurbouw hebben we niet alleen gezorgd voor de afwerking van het interieur, maar ook voor de vloeren en wanden. Hierdoor konden we een volledig coördinerende rol op ons nemen en ervoor zorgen dat het gehele project naadloos op elkaar aansloot.

Het interieur van KPMG Amstelveen is gekenmerkt door veel afgeronde details, waardoor een moderne en elegante uitstraling is gecreëerd. We hebben gewerkt met een mooi licht-donker contrast in materialen, wat zorgt voor een speelse en dynamische sfeer in de ruimte.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen en ons vakmanschap hebben we een interieur gerealiseerd dat perfect aansluit bij de wensen en eisen van KPMG. Het samenspel van vormen, texturen en kleuren zorgt voor een harmonieus geheel dat de identiteit en professionaliteit van het bedrijf weerspiegelt.

Bij Verschuren Interieurbouw zijn we trots op ons aandeel in dit Turn-Key project. We kijken ernaar uit om nog meer uitdagende projecten aan te gaan waarin we zowel het interieur als de vloeren en wanden kunnen realiseren. Neem gerust een kijkje bij de foto's om een beeld te krijgen van het prachtige resultaat dat we hebben gerealiseerd.


Ontwerp: De Horeca Architect

Trefwoorden: KPMG, Amstel, Kantoorinrichting

Projectfoto's