Interieurbouwer

Ter uitbreiding van ons team zijn op zoek naar een interieurbouwer.

Wat ga je doen?

Samen met jouw handwerkteam ga je aan de slag met interieuronderdelen. Je zet zelfstandig interieuronderdelen in elkaar, na uitleg van de allround interieurbouwer of teamleider.

Verantwoordelijkheidsgebieden:

  • Kwaliteit van je eigen werkzaamheden
  • Werkzaamheden uitvoeren binnen gecalculeerde tijd

Wie zoeken wij?

Enthousiaste, leergierige en gezellige teamleden die doelgericht te werk gaan. Teamspelers die kunnen samenwerken met anderen en ook zelfstandig goed aan de gang kunnen.

Je beschikt over een Interieurbouw opleiding MBO niveau 2, 3 of 4.

Wat bieden wij?

Wij bieden een omgeving waarin interieurbouwers ingezet worden om zijn/haar talent verder te ontwikkelen in zijn/haar vakgebied.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd met een tafelvoetbaltafel, een dartbord en een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris en jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen.

Wie zijn wij?

Verschuren Interieurbouw is een familiebedrijf met een team van 75 mensen. Iedereen kent elkaar en de lijnen zijn informeel. Het bedrijf bestaat sinds 1984. De interieurprojecten zijn ambitieus. We werken volgens een vaste werkwijze met goede mensen in een fijne werkomgeving en bouwen graag aan een standvaste langdurige relatie met medewerkers en klanten.

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie, HR adviseur op 040 264 73 29. Stuur je motivatiebrief met CV naar maartje.meesterburrie@verschuren-interieurbouw.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen