Financieel Administratief medewerker

Wie zijn wij?

Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is sinds 1984 met vakmanschap en inzet betrokken bij mooie projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, in creatie, in oplossingen én in afspraken. Ons hechte team van 75 op elkaar ingespeelde collega’s maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden. Kom jij ons team versterken?


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een Financieel Administratief medewerker, voor 24 uur, die verantwoordelijk is voor het verwerken en vastleggen van onze (financiële) gegevens van onze bedrijfsactiviteiten. Dit doe je samen met onze gastvrouw en controller. In samenwerking met hen zorg je voor diverse dashboards en managementinformatie ten behoeve van een gezonde financiële planning en controle binnen Verschuren Interieurbouw.

Wat verwachten we van jou?

Als Financieel Administratief medewerker voer je alle benodigde werkzaamheden uit ter realisering van het behouden en verbeteren van onze bedrijfsadministratie.

  • Je geeft zelf prioriteit aan de werkzaamheden die gedaan moeten worden.
  • Je importeert, verzamelt, controleert en registreert gegevens ten behoeve van de (financiële) administratie.
  • Je bent actief bezig met debiteuren en crediteurenbeheer.
  • Je verwerkt diverse administratieve mutaties.
  • Je faciliteert de externe en interne klanten.
  • Samen met je team ga je oplossingsgericht alle uitdagingen aan.
  • Daarnaast vindt je het leuk om up to date te blijven van je eigen vakkennis middels het volgen van trainingen, workshops en het lezen van vakbladen.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken. Onze belangrijkste ambities zijn:

  • Procesoptimalisatie.
  • Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf.
  • Top 5 bereiken in de interieurbouw qua klantprestatie.

Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze continue lopende verbeterprocessen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching “on the job” of externe cursussen/trainingen.


We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord, een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.


Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris, jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen (op basis van een fulltime contract) en opbouw van je pensioen via Pensioenfonds Meubel.


Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie (HR Adviseur) 040 264 73 29.
Stuur je motivatiebrief met CV naar maartje.meesterburrie@verschuren-interieurbouw.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen