Zet jij ons nog beter op de kaart? Zo ziet jouw werkdag eruit.

Als enthousiaste en resultaatgerichte accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van interieurprojecten en totaalprojecten. Je zet je netwerk in om nieuwe klanten te generen, weet in te spelen op de behoeftes van relaties waarbij je investeert in een langdurige samenwerking. Je hebt de unieke kans en uitdaging om de naam van Verschuren Interieurbouw verder te versterken in Nederland.

Je krijgt de kans om naast Verschuren interieurbouw ook voor Verschuren totaalprojecten nieuwe projecten binnen te halen. Bij totaalprojecten gaan we een stap verder door de klant op meer facetten te ontzorgen gedurende het gehele project.

Verantwoordelijkheden:

 • Beheren en uitbouwen van bestaande klantrelaties.
 • Actief benaderen en werven van nieuwe klanten.
 • Adviseren van klanten over onze interieurbouwoplossingen en totaaloplossingen.
 • Opstellen en opvolgen van offertes.
 • Samenwerken met interne teams om klantverwachtingen te overtreffen.
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van strategieën voor klantenwerving en -behoud.
 • Het bijwonen van netwerkevenementen en beurzen.

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Bij Verschuren Interieurbouw creëren we een stimulerende omgeving waar collega's worden aangemoedigd om hun talenten verder te ontwikkelen binnen hun vakgebied. We geloven in een cultuur van wederzijdse groei, waarin we graag van elkaar leren. Daarnaast bieden wij:

 • Een contract, met de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband.
 • Een goed salaris dat aansluit bij jouw kennis en ervaring.
 • 24 snipperdagen en 6 ATV dagen.
 • Een auto van de zaak.
 • Een smartphone en laptop van de zaak.
 • Een solide pensioensregeling.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

We hebben een aangename werkomgeving gecreëerd, met hoogwaardige bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord, een pingpongtafel, en een pooltafel in de kantine. Voor een verfrissende wandeling buiten kun je deelnemen aan een groep collega's. Elkaar beter leren kennen kan tijdens een van onze gezellige borrels, zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Wat breng jij mee?

Je bent een duurzame relatiebouwer met een doel voor ogen. Door je kennis, je positieve houding en probleemoplossend vermogen weet je keer op keer onze klanten aan ons te binden. Daarnaast:

 • Heb je HBO werk- en denkniveau?
 • Ruime ervaring in de interieurbranche.
 • Bij voorkeur in een salesrol of op de salesafdeling.
 • Uitstekende commerciële en contactuele vaardigheden zijn een vereiste.

Als jij energie krijgt van het leggen van nieuwe contacten, dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw

Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is sinds 1984 met vakmanschap en inzet betrokken bij mooie projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, creatie, oplossingen én in afspraken. Ons hechte team van 80 op elkaar ingespeelde collega’s maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden om gezamenlijk aan onze persoonlijke en zakelijk ambities te werken. Arbeidsvreugde, procesoptimalisatie en de top 5 bereiken van klantprestatie streven we met zijn allen na. Wil jij daar je bijdrage aan leveren?

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie, HR adviseur op 040 264 73 29 of mail naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Collega Dino - Calculator

In 2004 begonnen als calculator bij Verschuren interieurbouw. Een familiebedrijf, met destijds zo’n 30 medewerkers welke zich voornamelijk bezig hield met projecten in de zorg, het onderwijs en kantoorpanden. Inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met 80 medewerkers die projecten zoals zorg, kantoorpanden, gemeentekantoren, exclusieve particuliere woningen en turn key projecten realiseert. Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn bij Verschuren interieurbouw ervaar ik het nog steeds als zeer prettig.

Een mooi, modern bedrijf die werkt met de moderne technieken, machines en niet terugdeinst voor innovaties.

Werken binnen het ‘Verschuren Team’ is werken met plezier in een leuke sfeer en geeft voldoening als ‘we’ weer mooie projecten gerealiseerd hebben.

Solliciteer direct

Dino Halley

Toon Verschuren - Directie en Sales

Ons team is gepassioneerd en houdt ervan om samen nieuwe uitdagingen aan te gaan. Een actieve aanpak, een vriendelijke benadering, een daadkrachtig plan. Ben jij die ondernemende accountmanager die houdt van een serieuze uitdaging? Kom dan eens langs voor een kop koffie!

Toon Verschuren

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen