Vertrouwen wij jou onze plannen toe? Zo ziet jouw werkdag er als werkvoorbereider uit.

Als werkvoorbereider Turn-Key werk je intensief samen met de Projectmanager Turn-Key.

Samen maak je de calculaties en offertes en je denkt proactief mee met betrekking tot alternatieve partijen, materialen en constructies voor het project. Je bent (mede) de schakel tussen de klant en de realisatie van je projecten. Hierbij houd je rekening met de projectplanning, de kwaliteit en het budget. Je stelt jezelf steeds de vragen; wat kan slimmer, sneller en duurzamer?

Jullie hebben samen een belangrijke rol van ontwerp tot het eindresultaat. Met jouw werktekeningen en projectgerichte inkopen draag je bij aan onze ambitieuze projecten. Jullie zijn samen vanaf het begin tot eind betrokken bij het project. Je bent de ultieme sparringpartner voor klant, onderaannemers, leveranciers en onze eigen organisatie. Er is ruimte voor groei! In de diepte, breedte of de hoogte. We maken graag samen met jou een individueel ontwikkelplan.

Wie zoeken wij?

Een proactieve werkvoorbereider turn-key met passie voor de afbouw en een scherp oog voor detail, met een gestructureerde aanpak van zijn werkzaamheden. Wij zoeken jou, omdat je goed kan samenwerken, afspraken nakomt, betrokkenen bent, tijdig informeert/rapporteert over de activiteiten en met de collega’s de schouders eronder zet om het gezamenlijke doel te bereiken.

Je beschikt over een MBO of HBO opleiding, bijvoorbeeld bouwkunde en de nodige ervaring in een soortgelijke (technische) functie. Kennis van technisch tekenen, calculatie en relevante wet- en regelgeving. Je hebt ruime ervaring in het calculeren en tekenen van complexe multidisciplinaire projecten. Je wilt je graag verbreden en blijven ontwikkelen om de beste te zijn in je vak. Daarnaast ben je enthousiast en beschik je over doorzettingsvermogen om de projecten succesvol samen met je projectmanager af te leveren, zodat we een win/win situatie voor klant en het bedrijf hebben.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf, met een:

  • Marktconform salaris
  • 24 snipperdagen en 6 ATV dagen
  • Reiskosten vergoeding
  • Ontwikkelmogelijkheden

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord, een pingpongtafel, een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

  • Wil jij een dag meelopen om te ervaren hoe wij werken en de sfeer te proeven?

Over Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw

Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is sinds 1984 met vakmanschap en inzet betrokken bij mooie projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, creatie, oplossingen én in afspraken. Ons hechte team van 75 op elkaar ingespeelde collega’s maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden om gezamenlijk aan onze persoonlijke en zakelijk ambities te werken. Arbeidsvreugde, procesoptimalisatie en de top 5 bereiken van klantprestatie streven we met zijn allen na. Wil jij daar je bijdrage aan leveren?

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie, HR adviseur op 040 264 73 29 of mail naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Collega Elles - Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider bij Verschuren krijg je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Werk voorbereiden is veel meer dan alleen het maken van een technische tekening en CNC programma’s wegschrijven. Je hebt klantcontact, communiceert met leveranciers, plaatst bestellingen én zorgt dat alles op orde is voor de monteurs. Een heel takenpakket wat bij elk nieuw project weer zorgt voor een leuke uitdaging.

Een eerlijke en open werksfeer, waarin je elkaar op fouten mag wijzen, maar waar ook veel gelachen wordt.

Elles Loeffen

Collega Joost - Werkvoorbereider

Kom werken bij Verschuren en binnen de kortste keren ben je een professioneel darter, tafeltennisser of kun je meedoen aan het WK poolen. Je kunt trouwens ook veel leren over maatwerk interieurs, technieken en materialen van ons ervaren (en tóch jonge) team van werkvoorbereiders! Iedere dag komen er weer nieuwe situaties naar voren waar je samen met je collega’s de beste oplossing voor probeert te vinden. Particulieren met het hoogste afwerkingsniveau, zakelijke klanten met de mooiste kantoren. De beste ziekenhuizen en ook gemeentehuizen en andere overheidsinstanties. Onze projecten gaan alle kanten op en geen dag zal hetzelfde zijn.

Tot binnenkort?

Joost van Deursen

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen