Tekenaar

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een tekenaar in de interieurbouw. Je bent als tekenaar verantwoordelijk voor het maken van werktekeningen van verschillende projecten, denk hierbij aan balies, kasten, pantry's. Als tekenaar vertaal je als het ware het ontwerp van de opdrachtgever naar een technische werktekening. Je maakt gebruik van AutoCad, Proteus en Imos.


Verantwoordelijkheidsgebieden:

  • Kwaliteit van je eigen werk
  • Planning van je eigen tekenwerk

Wie zoeken wij?

In het team van projectmanagement en werkvoorbereiding ben je verantwoordelijk voor het maken van gedegen technische werktekeningen. Daarnaast herken je je in onderstaande opsomming.

  • Je beschikt – bij voorkeur - over een afgeronde MBO (niveau 3/ 4) opleiding met voorkeur in de richting van Interieurbouw/ Meubelmaker
  • Je hebt – bij voorkeur - ervaring als tekenaar binnen de interieurbouw
  • Je bent communicatief sterk
  • Je bent ervaring met AutoCAD 2D en eventueel andere relevante tekenprogramma’s
  • Je beschikt over constructieve kennis & inzicht
  • Je beschikt – bij voorkeur - over een uitgebreide materialenkennis
  • Enkele jaren ervaring als tekenaar is een pré
  • Je bent stressbestendig

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken.

Onze belangrijkste ambities zijn:
- Procesoptimalisatie
- Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf
- Top 5 bereiken in de interieurbouw qua klantprestatie

Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze verbeterprocessen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching on the job of externe cursussen/trainingen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd met zit-sta werkplekken, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord en een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris en jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen.

Wie zijn wij?

Verschuren Interieurbouw is een familiebedrijf met een team van 75 mensen. Iedereen kent elkaar en de lijnen zijn informeel. Het bedrijf bestaat sinds 1984. De interieurprojecten zijn ambitieus. We werken volgens een vaste werkwijze met goede mensen in een fijne werkomgeving en bouwen graag aan een standvaste langdurige relatie met medewerkers en klanten.

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Sandra Floor 040 751 61 46.
Stuur je motivatiebrief met CV naar sandra.floor@verschuren-interieurbouw.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen