Vertrouwen wij jou de sleutel toe? Zo ziet jouw werkdag er als Projectmanager Turn-Key uit.

Als Projectmanager Turn-key/Afbouw neem je de verantwoordelijkheid en ondersteun je het Salesteam met de opdrachtgevers en leveranciers over uitvoering en details van het project. Je denkt proactief mee met betrekking tot partijen, materialen, en constructies voor het project. Je bent de schakel tussen de klant en de realisatie van je projecten. Hierbij houd je rekening met de projectplanning, wat kan slimmer, sneller, de kwaliteitseisen, wat kan duurzamer en het budget.

Je hebt een belangrijke rol van ontwerp tot realisatie. Met jouw werktekeningen, projectgerichte inkopen en informatie over het project draag je bij aan onze ambitieuze Turn-key projecten. Je bent vanaf het begin tot de sleuteloverdracht verantwoordelijk voor het project. Je bent de ultieme sparingspartner tussen klant, onderaannemers, leveranciers en onze eigen organisatie.

Er is ruimte voor groei! In de diepte, breedte of de hoogte. We maken graag samen met jou een individueel ontwikkelplan.

Wat bieden wij?

De Projectmanager Turn-key/Afbouw is van begin tot eind betrokken, van prijsvorming tot uitvoering. Daarom zoek wij jou, omdat je goed kan samenwerken, afspraken nakomt, betrokkenen bent, tijdig informeert over de activiteiten en met de collega’s de schouders eronder zet om het gezamenlijke doel te bereiken.

Je beschikt over een MBO of HBO opleiding, bijvoorbeeld bouwkunde en de nodige ervaring in een soortgelijke (technische) functie. Kennis van technisch tekenen, calculatie en relevante wet- en regelgeving. Je hebt ruime ervaring in het leiden van complexe, multidisciplinaire projecten. Je wilt je graag verbreden en blijven ontwikkelen om de beste te zijn in je vak.

Daarnaast ben je enthousiast en beschik je over doorzettingsvermogen om de projecten succesvol binnen budget af te leveren, zodat we een win/win situatie voor klant en het bedrijf hebben.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf, met een:

  • Marktconform salaris
  • 24 snipperdagen en 6 ATV dagen
  • Reiskosten vergoeding
  • Ontwikkelmogelijkheden

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord, een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Over Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw

Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is sinds 1984 met vakmanschap en inzet betrokken bij mooie projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, creatie, oplossingen én in afspraken. Ons hechte team van 75 op elkaar ingespeelde collega’s maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden om gezamenlijk aan onze persoonlijke en zakelijk ambities te werken. Uitbreiden van onze Turnkey afdeling is hier onderdeel van, zodat we onze klanten steeds beter kunnen ontzorgen. Wil jij daar je bijdrage aan leveren?

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie, HR adviseur op 040 264 73 29, of mail [email protected].


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Collega Sander - Projectmanager

Als leerling ben ik 20 jaar geleden bij Verschuren binnengekomen. Na jaren in de werkplaats in diverse rollen heb ik de mogelijkheid gekregen om door te groeien naar de functie van projectmanager. Als projectmanager heb je veel wisselende werkzaamheden, van het inmeten op locatie, tot het aansturen van een leuk team op kantoor en in de werkplaats. Ook factureren, bouwvergaderingen en klantcontacten horen erbij. We krijgen veel leuke, wisselende projecten en elk project heeft weer nieuwe uitdagingen.

Het is erg leuk om samen met een team werkvoorbereiders en interieurbouwers voor een mooi resultaat te gaan! Elke dag ga ik weer met veel plezier naar het werk!

Sander van de Eijnde

Collega Frank - Interieurbouwer

Eenmaal mijn opleiding meubelmaker afgerond maakte ik de keus om aan de slag te gaan in een logistieke functie. Na ruim 15 jaar in de logistiek wilde ik toch graag de interieurbouw in. Bij Verschuren Interieurbouw kreeg ik deze kans. Nu alweer 4 jaar verder ben ik gegroeid als interieurbouwer en heb ik afgelopen jaar de verantwoordelijkheid gekregen voor een aantal mooie winkelpanden in Duitsland, waar we van vloerbedekking tot meubels verantwoordelijk waren voor de inrichting.

Frank de Regter

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen