Projectmanager / Projectleider

Voor versterking van ons Verschuren team zijn we op zoek naar een projectmanager/ projectleider met ambitie! Bouw met ons mee aan hét interieurbedrijf van de toekomst!

Wat ga je doen?

Je hebt meerdere interieurprojecten onder je hoede. Deze projecten verschillen van soort, omvang en intensiteit. Je 'bijt je vast' in het project, de gemaakte afspraken en de bijzonderheden. Je beschikt over een eigen projectteam van werkvoorbereiders.

Je geeft op een motiverende wijze leiding aan je team en zorgt voor een optimale werkverhouding van het team. Je bent sparringspartner van je collega projectmanagers. Voor de klant ben jij de organisator, de communicator en de bewaker van kwaliteit, planning en budget. Jouw commerciële aanpak zorgt voor het creëren van nieuwe kansen, duurzame klantrelaties en een positief projectresultaat.

Verantwoordelijkheidsgebieden:

  • Plannings-, budget en kwaliteitsbewaking van projecten
  • Communicatie met in- en externe betrokkenen
  • Relatie opbouwen en onderhouden met klanten
  • Gericht op project-, team- en organisatieresultaat
  • Leidinggeven aan, coachen en verder ontwikkelen van een eigen projectteam

​Wie zoeken wij?

Omdat de projectmanager degene is die de koers van het project bepaalt en verantwoordelijk is voor het resultaat van het project en je team verwachten wij dat je je als een leider zal opstellen. Dit bete-kent dat je op natuurlijke wijze het voortouw zal nemen en zorg zal dragen voor een efficiënte en effectieve organisatie van het project.

Je beschikt over een afgeronde MBO 4/ HBO opleiding en hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen de interieurbouw en/ of bouw. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en wil graag persoonlijk verder ontwikkelen c.q. groeien!

Je bent ter zake kundig en interesseert je voor ons vak. Daarnaast ben je enthousiast, flexibel ingesteld en beschik je over doorzettingsvermogen om de projecten succesvol binnen budget af te laten lopen in een win win situatie voor de klant en het bedrijf.

​Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken. Onze belangrijkste ambities zijn:
- Procesoptimalisatie
- Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf
- Top 5 bereiken in de interieurbouw qua klantprestatie
Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze recent gestarte verbeter-processen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching 'on the job' of externe cursussen/trainingen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord en een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris, jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen en opbouw van je pensioen via Pensioenfonds Meubel.

​Wie zijn wij?

Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is al meer dan 30 jaar met vakmanschap en inzet betrokken bij projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, in creatie, in oplossingen én in afspraken. Een team van 75 op elkaar ingespeelde medewerkers maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden.

​Ben je geïnteresseerd ?

Voor meer informatie bel je met Sandra Floor 040 751 61 46.
Stuur je motivatiebrief met CV naar sandra.floor@verschuren-interieurbouw.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen