Projectleider Turnkey/afbouw

Wat ga je doen?

Als Projectleider Turnkey/Afbouw neem je de verantwoordelijkheid en ondersteun je het Salesteam met de opdrachtgevers en leveranciers over uitvoering en details van het project. Je denkt pro actief mee met betrekking tot alternatieve partijen, materialen, en constructies voor het project. Je bent de schakel tussen de klant en de realisatie van je projecten. Hierbij houd je rekening met de projectplanning, wat kan slimmer, sneller, de kwaliteitseisen, wat kan duurzamer en het budget. Je hebt een belangrijke rol van ontwerp tot realisatie. Met jouw werktekeningen, projectgerichte inkopen en informatie over het project draag je bij aan onze ambitieuze Turnkey projecten. Je bent vanaf het begin tot de sleuteloverdracht verantwoordelijk voor het project. Je bent de ultieme sparingspartner tussen klant, onderaannemers, leveranciers en onze eigen organisatie.

Er is ruimte voor groei! In de diepte, breedte of de hoogte. We maken graag samen met jou een individueel ontwikkelplan.

Verantwoordelijkheidsgebieden:

Kwaliteit

Planning van je projecten

Budget

Klantrelaties

​Wie zoeken wij?

De projectleider Turnkey/Afbouw is van begin tot eind betrokken, van prijsvorming tot uitvoering. Daarom zijn wij op zoek naar jou, omdat je goed kan samenwerken, afspraken nakomt, betrokkenen bent, tijdig informeert over de activiteiten en met de collega’s de schouders eronder zet om het gezamenlijke doel te bereiken.

Je beschikt over een MBO of HBO opleiding, bijvoorbeeld bouwkunde en de nodige ervaring in een soortgelijke (technische) functie. Kennis van technisch tekenen, calculatie en relevante wet- en regelgeving . Je hebt ruime ervaring in het leiden van complexe, multidisciplinaire projecten. Je wilt je graag verbreden en blijven ontwikkelen om de beste te zijn in je vak.

Daarnaast ben je enthousiast en beschik je over doorzettingsvermogen om de projecten succesvol binnen budget af te leveren, zodat we een win/win situatie voor klant en het bedrijf hebben.

​Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken.

Onze belangrijkste ambities zijn:

- Procesoptimalisatie

- Onze turnkey afdeling verder uitbouwen

- Klanten volledig ontzorgen

- Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf

Om deze ambities te bereiken, betrekken we alle medewerkers in onze continue lopende verbeterprocessen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching on the job of externe cursussen/trainingen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd met zit-sta werkplekken, een werkcafé voor het informele overleg, goede bonenkoffie. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de “maandborrels”

Heb jij interesse en wil je met ons verder bouwen, neem dan snel contact met ons op.

​Wie zijn wij?

Verschuren Interieurbouw is een familiebedrijf met een team van 75 mensen. Iedereen kent elkaar en de lijnen zijn informeel. Het bedrijf bestaat sinds 1984. De interieurprojecten en Turnkeyprojecten zijn ambitieus. We werken volgens een vaste werkwijze met goede mensen in een fijne werkomgeving en bouwen graag aan een langdurige relatie met medewerkers en klanten.

​Ben je geïnteresseerd ?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie (HR Adviseur) 040 264 73 29.
Stuur je motivatiebrief met CV naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen