TBV Wonen

TBV Wonen

Bij het project TBV Wonen hebben we de kans gekregen om te werken met interessante materiaalcombinaties, waardoor het geheel een unieke uitstraling kreeg. Eén van de opvallende elementen was het gebruik van een gaaf materiaal voor de kluisjes, waarop men met krijt kon schrijven. Dit voegde een speels en interactief element toe aan de ruimte.

Daarnaast hebben we bij TBV Wonen ook gewerkt met mooie hout/tegel combinaties in de meubels. Deze combinatie van materialen zorgde voor een harmonieuze en stijlvolle look, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gingen.

Ons werk bij TBV Wonen omvatte niet alleen de creatie van de pantry's, maar ook de realisatie van diverse maatwerk meubels. We hebben ervoor gezorgd dat het pand voorzien was van hoogwaardige en praktische oplossingen die perfect aansloten bij de behoeften van de gebruikers.

Bij Verschuren Interieurbouw zijn we altijd enthousiast om met diverse materialen en maatwerkoplossingen te werken. Het TBV Wonen project was een geweldige ervaring waarbij we met trots kunnen terugkijken op het resultaat. Bekijk gerust de foto's om een indruk te krijgen van het vakmanschap en de aandacht voor detail die we in dit project hebben gestoken.

Trefwoorden:

Projectfoto's