Miele Experience Center

Miele Experience Center

Voor het Miele Experience Center hebben wij als één groot team samengewerkt met alle betrokken partijen. Verschuren Interieurbouw adviseerde uitvoeringstechnisch gezien qua mogelijkheden en haalbaarheid, wetende dat alles uit de 'kast' moest worden gehaald. Grote ruimtelijke kastelementen, alle kasten voorzien van dubbelronde vormen, gebogen glazen aanrechtbladen, een glazen kiosk, hoogglans gepolijst RVS en hoogglans politoer lakwerk. We zijn enorm uitgedaagd om er iets bijzonders van te maken. We kijken met veel plezier en trots terug op dit project! PASSIE is het kernwoord.


Opdrachtgever: Miele Nederland 

Architect: M+R architecten

Trefwoorden: wonen, werken, RVS, hoogglas, politoer, Lakwerk, glas, dubbelronde, vormen, zitbanken, wit, ledverlichting, Miele, Vianen

Projectfoto's