Magazijnmedewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker die zich verantwoordelijk voelt voor alle in- en uitgaande goederen, halffabricaten en producten, alsmede het zorgdragen voor de ontvangst, evt. verzending, opslag en registratie van al deze goederen. Je draagt tevens zorg voor een opge-ruimd en schoon magazijn als ook buitenterrein.

Wie zoeken wij?

Als magazijnmedewerker werk je dienstverlenend aan je collega’s interieurbouwers, inkopers e.a.. Tevens ontvang je leveranciers/ bezoekers op een klantvriendelijke en gepaste wijze. Je herkent jezelf in :

  • Je bent communicatief sterk
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je weet van aanpakken
  • Je beschikt – bij voorkeur – over een heftruckcertificaat
  • Je bent – bij voorkeur – bekend met het programma Proteus of ander ERP-programma
  • Je hebt ervaring met Microsoft Office.
  • Je bent stressbestendig.

Je beschikt – bij voorkeur - over een afgeronde MBO (niveau 3/4). Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse en Engelse taal is wenselijk.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken. Onze belangrijkste ambities zijn:

  • Procesoptimalisatie
  • Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf
  • Top 5 bereiken in de interieurbouw qua klantprestatie

Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze verbeterprocessen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching “on the job” of externe cursussen/trainingen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord en een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris, jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen en opbouw van je pensioen via Pensioenfonds Meubel.

Wie zijn wij?

Verschuren Interieurbouw is een familiebedrijf met een team van 75 mensen. Iedereen kent elkaar en de lijnen zijn informeel. Het bedrijf bestaat sinds 1984. De interieurprojecten zijn ambitieus. We werken volgens een vaste werkwijze met goede mensen in een fijne werkomgeving en bouwen graag aan een standvaste langdurige relatie met medewerkers en klanten.

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Sandra Floor 040 751 61 46.
Stuur je motivatiebrief met CV naar [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen