Logistiek Specialist met focus op planning

Wij zijn op zoek naar een Logistiek Specialist die continue streeft naar een zo efficiënt mogelijke inzet van middelen in relatie tot door klanten gewenste/ vereiste levertijden. Je “verbindt” als het ware de afdelingen projectmanagement, productie en accountmanagement en draagt zorg voor een tijdige en correcte uitlevering van halffabricaten, eindproducten c.q. oplevering van projecten.


Wat ga je doen?

Als Logistiek Specialist focus je je enerzijds op de planning en bewaak je de voortgang van projecten. Anderzijds ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van structuur in en de optimalisatie van het volledige productieproces vanaf order intake tot en met uitvoering.

Verantwoordelijkheidsgebieden:

  • Het aanbrengen, bewaken en continu verbeteren van de structuur in het productie- & planningsproces
  • Het maken en bewaken van de productieplanning
  • Het scheppen van dusdanige randvoorwaarden opdat er sprake is van een beheerst productieproces

Wie zoeken wij?

Omdat de Logistiek Specialist structureert, bewaakt en optimaliseert zijn wij op zoek naar jou omdat je goed kan plannen & organiseren, aandacht hebt voor details en accuraat handelt, beschikt over een probleemoplossend vermogen, kostenbewust handelt en een procesmatige denker bent.

Je beschikt minimaal over een MBO 4 / HBO opleiding op het gebied van Logistics Engineering of Logistiek Management of Planning & Logistiek. Ervaring in een productie-omgeving is een pré. Tevens heb je kennis van en ervaring met ERP systemen in een productie en/of project georiënteerde onderneming.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken. Onze belangrijkste ambities zijn:

  • Procesoptimalisatie
  • Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf
  • Top 5 bereiken in de interieurbouw qua klantprestatie

Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze verbeterprocessen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching “on the job” of externe cursussen/trainingen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord en een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris, jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen en opbouw van je pensioen via Pensioenfonds Meubel.

Wie zijn wij?

Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is al meer dan 30 jaar met vakmanschap en inzet betrokken bij projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, in creatie, in oplossingen én in afspraken. Een team van 75 op elkaar ingespeelde medewerkers maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden.

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Sandra Floor 040 751 61 46.
Stuur je motivatiebrief met CV naar [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen