Leerling interieurbouwer

Ter uitbreiding van ons team zijn op zoek naar een
leerling interieurbouwer.

Wat ga je doen?

Samen met jouw handwerkteam ga je aan de slag met interieuronderdelen. Je leert van je team de kneepjes van het vak door goed te luisteren, veel te vragen en mee te werken aan de projecten.

Verantwoordelijkheidsgebieden:

  • Kwaliteit van je eigen werkzaamheden

Wie zoeken wij?

Enthousiaste, leergierige en gezellige teamleden die doelgericht te werk gaan.

Je beschikt over een Interieurbouw opleiding MBO niveau 2, 3 of 4.

Wat bieden wij?

Wij bieden een omgeving waarin leerling interieurbouwers ingezet worden om zijn/haar talent verder te ontwikkelen in zijn/haar vakgebied en daarmee de opleidingsdoelen te behalen. Tevens worden leerling interieurbouwers goed begeleid door onze collega’s uit de praktijk.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd met een tafelvoetbaltafel, een dartbord en een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris en jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen.

Wie zijn wij?

Verschuren Interieurbouw is een familiebedrijf met een team van 75 mensen. Iedereen kent elkaar en de lijnen zijn informeel. Het bedrijf bestaat sinds 1984. De interieurprojecten zijn ambitieus. We werken volgens een vaste werkwijze met goede mensen in een fijne werkomgeving en bouwen graag aan een standvaste langdurige relatie met medewerkers en klanten.

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Sandra Floor 040 751 61 46.
Stuur je motivatiebrief met CV naar [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen