Junior Calculator

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Junior Calculator.

Wij zijn op zoek naar een Junior calculator die ondersteunend is aan de verkoop binnendienst. Hij/ zij wil graag leren om calculaties te maken voor maatwerk meubels. Je ondersteunt je collega calculators met aanverwante werkzaamheden en gaandeweg ontwikkel je jezelf meer en meer richting de functie van een zelfstandige (Allround) Calculator.

Wie zoeken wij?

In het team van Sales & Calculatie worden projectaanvragen zodanig uitgewerkt dat deze vragen op een zo economisch verantwoorde wijze worden beantwoord en dat bij opdracht het ordertraject helder kan worden ingegaan. Je herkent jezelf in onderstaande opsomming van:

  • Je bent communicatief sterk
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je beschikt al over enige constructieve kennis & inzicht
  • Je beschikt – bij voorkeur – al over enige materialenkennis
  • Je bent – bij voorkeur – bekend met het calculatieprogramma Proteus
  • Je bent stressbestendig

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken. Onze belangrijkste ambities zijn:

  • Procesoptimalisatie
  • Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf
  • Top 5 bereiken in de interieurbouw qua klantprestatie

Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze verbeterprocessen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching “on the job” of externe cursussen/trainingen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord en een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris, jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen en opbouw van je pensioen via Pensioenfonds Meubel.

Wie zijn wij?

Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is al meer dan 35 jaar met vakmanschap en inzet betrokken bij projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, in creatie, in oplossingen én in afspraken. Een team van 80 op elkaar ingespeelde medewerkers maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden.

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie, HR adviseur op 040 264 73 29. Stuur je motivatiebrief met CV naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen