Inkoper

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime inkoper die ons kostenbesparend adviseert en ons tevens voorziet van slimme marktconforme inkoopcontracten.

Wat ga je doen?

Als inkoper zet je het reeds opgezette inkoopproces (en voorraadbeheer) voort en optimaliseer je daar waar mogelijk. Tevens ben je samen met de operationeel manager verantwoordelijk voor de (inhoudelijke) aansturing van een collega op de afdeling inkoop en een collega in het magazijn.

Verantwoordelijkheidsgebieden:

  • Leveranciersselectie, aanvragen en beoordelen van offertes
  • Onderhandelen met leveranciers over verbetering van leveringscondities
  • Nauwe samenwerking met account- en projectmanagement en productie
  • Adviseren en rapporteren aan de operationeel manager

Wie zoeken wij?

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopproces en streef je naar een dusdanige prijs, kwaliteit en levertijd van producten die gezamenlijk resulteren in een maximaal financieel rendement. Zelf heb je talent op het gebied van ondernemerschap, resultaatgerichtheid, probleemanalyse en oordeelsvorming.

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, de opleiding NEVI 1 is een pre en beschikt over 3-5 jaar werkervaring. Je heb affiniteit met (industriële) processen en/ of productie. Je werkt graag in een project georiënteerde omgeving, een bouw gerelateerde achtergrond is een pre.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken. Onze belangrijkste ambities zijn:

 • Procesoptimalisatie
 • Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf
 • Top 5 bereiken in de interieurbouw qua klantprestatie

Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze verbeterprocessen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching “on the job” of externe cursussen/trainingen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord en een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris, jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen en opbouw van je pensioen via Pensioenfonds Meubel.

Wie zijn wij?

Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is al meer dan 35 jaar met vakmanschap en inzet betrokken bij projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, in creatie, in oplossingen én in afspraken. Een team van 80 op elkaar ingespeelde medewerkers maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden.

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie, HR adviseur op 040 264 73 29. Stuur je motivatiebrief met CV naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen