Krijg jij de beste prijs? Zo ziet jouw werkdag eruit .

Als inkoper zet je het reeds opgezette inkoopproces (en voorraadbeheer) voort en optimaliseer je daar waar mogelijk. Tevens ben je samen met de operationeel manager verantwoordelijk voor de (inhoudelijke) aansturing van een collega op de afdeling inkoop en een collega in het magazijn.

Samen met je collega inkoper, verstuur je aanvragen en beoordeel je offertes. Je gaat de gesprekken aan met onze vaste leveranciers en actief opzoek naar nieuwe leveranciers. Je draagt zorg voor de beste leveringscondities. Je werkt nauw samen met de afdelingen sales, calculatie, projectmanagement en werkvoorbereiding. Je adviseert en rapporteert aan de operationeel manager.

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopproces en streef je naar een dusdanige prijs, kwaliteit en levertijd van producten die gezamenlijk een maximaal resultaat opleveren vertaald in een maximale besparing. Je bent het meest belangrijk voor onze werkvoorbereiders doordat je hun ondersteund met jouw werkzaamheden. Zelf ben je competitief ingesteld en is jouw grootste drijfveer het spel om te besparen. Je hebt talent op het gebied van ondernemerschap, resultaatgerichtheid, probleemanalyse en oordeelsvorming.

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt de opleiding NEVI 1 en bij voorkeur ook NEVI 2 succesvol afgerond. Je heb affiniteit met productieprocessen, beschikt over kennis van en/of hebt ervaring of affiniteit met ERP systemen in een productie en/of project georiënteerde omgeving en je draagt graag je steentje bij binnen de organisatie, dan zoeken wij jou!

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Wij bieden een omgeving waarin interieurbouwers ingezet worden om zijn/haar talent verder te ontwikkelen in zijn/haar vakgebied, met een

  • Marktconform salaris
  • 24 snipperdagen en 6 ATV dagen
  • Reiskosten vergoeding
  • Ontwikkelmogelijkheden

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord, een pingpongtafel, een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Over Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw

Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is sinds 1984 met vakmanschap en inzet betrokken bij mooie projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, creatie, oplossingen én in afspraken. Ons hechte team van 75 op elkaar ingespeelde collega’s maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden om gezamenlijk aan onze persoonlijke en zakelijk ambities te werken. Arbeidsvreugde, procesoptimalisatie en de top 5 bereiken van klantprestatie streven we met zijn allen na. Wil jij daar je bijdrage aan leveren?

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie, HR adviseur op 040 264 73 29 of mail naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Collega Dino - Calculator

In 2004 begonnen als calculator bij Verschuren interieurbouw. Een familiebedrijf, met destijds zo’n 30 medewerkers welke zich voornamelijk bezig hield met projecten in de zorg, het onderwijs en kantoorpanden. Inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met 75 medewerkers die projecten zoals zorg, kantoorpanden, gemeentekantoren, exclusieve particuliere woningen en turn key projecten realiseert. Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn bij Verschuren interieurbouw ervaar ik het nog steeds als zeer prettig.

Een mooi, modern bedrijf die werkt met de moderne technieken, machines en niet terugdeinst voor innovaties.

Werken binnen het ‘Verschuren Team’ is werken met plezier in een leuke sfeer en geeft voldoening als ‘we’ weer mooie projecten gerealiseerd hebben.

Solliciteer direct

Dino Halley

Holly Verschuren - Directie en Operationeel Management

In ons hechte team kom je warm binnen. Samen bouwen en verbeteren aan hoofdstukken in ons proces vinden we uitdagend. We mogen fouten maken, uitproberen en een ander plan starten. De grootste kick krijgen we als onze plannen slagen en we samen successen behalen! Op het gebied van Inkoop zien we nog veel kansen, waarvoor we op zoek zijn naar jou!

Ben jij die ondernemende inkoper die houdt van een goede wedstrijd? Kom dan eens langs voor een kop koffie!

Holly Verschuren

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen