Gastvrouw / Gastheer / Receptionist(e)

Ter uitbreiding van ons team zijn we opzoek naar een gastvrouw/man / receptionist(e) voor 32-40 uur in de week.

Wat ga je doen?

Als gastvrouw/man / receptionist(e) ben je het visitekaartje van Verschuren Interieurbouw. Je bent verantwoordelijk voor het representatief en klantvriendelijk afhandelen van inkomend en uitgaand telefoon verkeer. Je ontvangt en verwijst onze bezoekers naar hun afspraak onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast ondersteun je onze administratieve afdeling en ben je allround als het gaat om inspringen op onvoorziene acties.

​Wie zoeken wij?

Je bent een dame of heer met een echte hands on mentaliteit die graag een bijdrage wil leveren aan een organisatie die volop in beweging is. Je bent duidelijk zichtbaar op alle afdelingen binnen onze organisatie en de vraagbaak voor collega’s. Je bent de extra verbindende en dienstverlenende factor binnen de organisatie. Onze interne en externe klanten zijn blij met jouw open en vrolijke houding.

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent sociaal- en communicatief vaardig. Je hebt een enthousiaste en proactieve instelling.

​Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken. Onze belangrijkste ambities zijn:
- Procesoptimalisatie
- Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf
- Top 5 bereiken in de interieurbouw qua klantprestatie

Je zult starten op onze nieuwe locatie aan de Boven Zijde 9 te Eindhoven waar we eind september naartoe verhuizen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord en een pooltafel en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris, jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen en opbouw van je pensioen via Pensioenfonds Meubel, op basis van fulltime.

​Wie zijn wij?

Verschuren Interieurbouw is een familiebedrijf met de 2e generatie aan het roer. Ons team is 75 mensen groot. Iedereen kent elkaar en de lijnen zijn informeel. Het bedrijf bestaat sinds 1984. De interieurprojecten zijn ambitieus. We werken volgens een vaste werkwijze met goede mensen in een fijne werkomgeving en bouwen graag aan een stand vaste langdurige relatie met medewerkers en klanten.

​Ben je geïnteresseerd ?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie HR Adviseur op 040 751 61 46.
Stuur je motivatiebrief met CV naar maartje.meesterburrie@verschuren-interieurbouw.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen