Zorg jij voor een warm welkom? Zo ziet jouw werkdag eruit

Als gastvrouw/telefoniste ben je het visitekaartje van Verschuren Interieurbouw. Je bent verantwoordelijk voor het representatief en klantvriendelijk afhandelen van inkomend en uitgaand telefoonverkeer. Je ontvangt en verwijst onze bezoekers naar hun afspraak onder het genot van een kopje koffie.

Daarnaast ondersteun je onze financieel-administratieve afdeling in de verwerking van de facturen en het debiteuren- en crediteurenbeheer. Je verantwoordelijk voor de inkoop van kantine en kantoorartikelen en het onderhoud van onze kantine en de koffie pantry’s. Hierbij moet je denken aan het bijvullen van de koffieautomaten, drankkoelkast en de snackautomaat. Het mede verzorgen van de borrels, waaronder de kwartaal-, bouwvak- en kerstborrel.

Je bent een dame of heer met een echte hands on mentaliteit die graag een bijdrage wil leveren aan een organisatie die volop in beweging is. Je bent duidelijk zichtbaar op alle afdelingen binnen onze organisatie en de vraagbaak voor collega’s. Je bent de extra verbindende en dienstverlenende factor binnen de organisatie.

Ben je ook nog creatief en vind je het leuk om actief te zijn op Social Media, mag je in samenwerking met HR en Directie aan de slag op de Facebook, Instagram en LinkedIn. Denk hierbij aan het maken van leuke foto's, filmpjes en posters die we kunnen inzetten voor interne en externe marketing.

Het hoeft natuurlijk niet allemaal in één persoon te zitten. Ben jij administratief krachtig of juist op het gebied van grafische marketing? Laat ons weten waar jij in uitblinkt!

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent sociaal- en communicatief vaardig. Je hebt een enthousiaste en proactieve instelling. Kortom je weet wel raadt met een praktisch probleem. Ben jij echt Hands On dan zoeken wij jou!

​Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf met een:

  • Marktconform salaris
  • 24 snipperdagen en 6 ATV dagen
  • Reiskosten vergoeding
  • Ontwikkelmogelijkheden

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord, een pingpongtafel, een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

​Wie zijn wij?

Verschuren Interieurbouw is een familiebedrijf met de 2e generatie aan het roer. Ons team is 75 mensen groot. Iedereen kent elkaar en de lijnen zijn informeel. Het bedrijf bestaat sinds 1984. De interieurprojecten zijn ambitieus. We werken volgens een vaste werkwijze met goede mensen in een fijne werkomgeving en bouwen graag aan een stand vaste langdurige relatie met medewerkers en klanten.

​Ben je geïnteresseerd ?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie HR Adviseur op 040 264 73 29.
Stuur je motivatiebrief met CV naar [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen