Wie zijn wij?

Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is al meer dan 35 jaar met vakmanschap en inzet betrokken bij projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, in creatie, in oplossingen én in afspraken. Een team van 75 op elkaar ingespeelde medewerkers maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een Controller / Finance Manager die samen met 2 administratief medewerkers verantwoordelijk is voor de gehele (financiële) administratie. Als Controller / Finance Manager ben je sparringpartner van de directie en geef je gevraagd en ongevraagd advies bij het besturen en beheersen van een (groeiende) organisatie.

In samenwerking met hen zorg je voor diverse dashboards en managementrapportages ten behoeve van een gezonde financiële planning en controle binnen Verschuren Interieurbouw. Tevens ben je betrokken bij de financiële controle van klantprojecten waarvoor Verschuren Interieurbouw werkzaam is.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken.

Onze belangrijkste ambities zijn:
- Procesoptimalisatie
- Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf
- Top 5 bereiken in de interieurbouw qua klantprestatie

Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze verbeterprocessen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching on the job of externe cursussen/trainingen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd met een luxe werkplek, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord en een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris en jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen.

Wat verwachten we van jou?

1. Het optimaliseren van de financiële afdeling anno 2021/2022 met speerpunten als:

 • Je bent verantwoordelijk voor het financieel-administratieve beleid;
 • Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de administratieve organisatie en de interne (financiële) beheersing;
 • Je houdt je deels bezig met c.q. bent verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie, grootboekadministratie (meerdere entiteiten), projectadministratie, BTW aangiften, salarisadministratie, loonbelasting en verzekeringsbeheer;
 • Je geeft leiding aan een team van 2 administratieve medewerkers;
 • Je bent verantwoordelijk voor de maandelijkse afsluitingen incl. de coördinatie hiervan;
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekeningen en begeleidt externe audits;
 • Je fungeert als contactpersoon voor de externe accountant.

2. Het (nog verder) meetbaar maken van de business met speerpunten als:

 • Het opstellen, monitoren en rapporteren over resultaten met betrekking tot de financiële jaarplanning en –budget(ten);
 • Daarnaast signaleert je evt. knelpunten en stelt verbeteringen voor met betrekking tot de financiële jaarplanning en –budget(ten).

3. Het combineren en analyseren van data uit diverse systemen:

 • Je draagt bij aan het verder ontwikkelen en beheersen van Management Informatiesystemen;
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van betrouwbare en frequente operationele en financiële managementinformatie. Daarnaast verwachten we dat je bijdraagt aan de juiste managementinformatie voor directie, je collega MT leden en overige collega’s;
 • Je bent eindverantwoordelijk voor IT (Hard-/ Software) in samenwerking met een externe IT beheerder en Applicatiepartners.

4. Het vergroten van de grip op werkkapitaal van een groeiende projectorganisatie:

 • Je bent verantwoordelijk voor het aanleveren en analyseren van gegevens ten behoeve van maandelijkse rapportages, budgetten en forecasts van projecten.

Wat breng je mee?

Als Controller/ Finance Manager ben je in staat om procesmatig te denken en de (financiële) processen in kaart te brengen, te optimaliseren en inzichtelijk te maken. Je bent een stevige persoonlijkheid en een ondernemende uitvoerder (hands-on).

Daarnaast ben je:

 • Je bent communicatief sterk, oplossingsgericht en besluitvaardig.
 • Je hebt ervaring met IT/ ERP/ Dashboards, Qlikview is een pré.
 • Je bent ondernemend, pro- actief en servicegericht.
 • Je bent stressbestendig en weet je goed staande te houden in een dynamische omgeving.
 • Je bent/ houdt jezelf op de hoogte van relevante wet- en regelgeving.

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy (titel RC is een pré). Daarnaast beschik je over meerdere jaren werkervaring in soortgelijke functies binnen bij voorkeur productie-omgevingen. Ervaring in een projectorganisatie en ervaring met de DGA/ MKB dynamiek zijn een pré.

Deze uitdagende functie bieden we aan voor minimaal 32 – 40 uur per week.

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie (HR Adviseur) 040 264 73 10.
Stuur je motivatiebrief met CV naar [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen