CNC houtbewerker

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime CNC houtbewerker met oog voor detail en kwaliteit binnen het team machinale dat o.a. halffabricaten vervaardigd. 

Wat ga je doen?

Met behulp van de modernste machines en technieken ga je meubelonderdelen voorbereiden. De werkzaamheden die zoal op de afdeling plaatsvinden zijn; zagen, kantenaanlijmen, vlakverlijmen en CNC boren en frezen. Uiteraard gaat dit gepaard met het programmeren, inrichten en instellen van de machines.


Verantwoordelijkheidsgebieden:

  • De producten conform instructie in/opleggen.
  • De producten conform opdracht handmatige af-/bewerken.
  • Administratieve handelingen t.a.v. productieorganisatie m.b.t. eigen werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

Als machinaal houtbewerker ben je verantwoordelijk voor het bewerken van het hout- en plaat-materiaal middels programma’s volgens de gestelde kwaliteits- en kwantiteitsnormen. Zelf heb je talent op het gebied van plannen & organiseren, kwaliteitsgerichtheid en samenwerken. 

Je hebt een MBO werk- en denkniveau, aangevuld met enkele jaren ervaring als CNC houtbewerker in een moderne productieomgeving. 

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken. Onze belangrijkste ambities zijn:
- Procesoptimalisatie
- Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf 
- Top 5 bereiken in de interieurbouw qua klantprestatie 

Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze recent gestarte verbeter-processen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching “on the job” of externe cursussen/trainingen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord en een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'. 

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris, jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen en opbouw van je pensioen via Pensioenfonds Meubel.

Wie zijn wij?

Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is al meer dan 30 jaar met vakmanschap en inzet betrokken bij projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, in creatie, in oplossingen én in afspraken. Een team van 75 op elkaar ingespeelde medewerkers maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden.

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Sandra Floor (HR Adviseur) 040 751 61 46 .
Stuur je motivatiebrief met CV naar sandra.floor@verschuren-interieurbouw.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.