Calculator

Wat ga je doen?

Als calculator ga je aan de slag met de offerteaanvragen die wij ontvangen. Je hebt contact met de klant over de nodige vragen die je hebt omtrent planning, kwaliteit, uitvoering, detaillering, risico’s en logistiek. Met onze leveranciers heb je contact over de aanvragen die je bij hen doet. Je maakt een planning voor de door jou uit te brengen offertes en werkt ze uit in Proteus.


Verantwoordelijkheidsgebieden:

  • Kwaliteit van de offerte

Wie zoeken wij?

Omdat de calculator aan het begin van ons proces staat waar kwaliteit en budget bepaald worden is het van groot belang dat je beschikt over onderstaande competenties:

  • Kwaliteitsgerichtheid; zorgvuldig samenstellen van de calculatie
  • Analyseren; ontleden van relevante informatie en systematisch in elkaar steken van de calculatie
  • Aandacht voor details; kunnen inzoomen en uitzoomen in het project, fouten zien en herstellen
  • Mondeling en schriftelijk communiceren; helder communiceren naar klant en leverancier ten behoeve van de kwaliteit van de offerte

Je beschikt over een MBO of HBO opleiding, bijvoorbeeld bouwkunde en de nodige ervaring in een soortgelijke (technische) functie.

Je bent ter zake kundig en enthousiast om de projecten te scoren en in een win win situatie voor de klant en het bedrijf te laten verlopen.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken.

Onze belangrijkste ambities zijn:
- Procesoptimalisatie
- Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf
- Top 5 bereiken in de interieurbouw qua klantprestatie

Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze verbeterprocessen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching on the job of externe cursussen/trainingen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd met zit-sta werkplekken, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord en een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris en jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen.

Wie zijn wij?

Verschuren Interieurbouw is een familiebedrijf met een team van 75 mensen. Iedereen kent elkaar en de lijnen zijn informeel. Het bedrijf bestaat sinds 1984. De interieurprojecten zijn ambitieus. We werken volgens een vaste werkwijze met goede mensen in een fijne werkomgeving en bouwen graag aan een standvaste langdurige relatie met medewerkers en klanten.

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie 040 264 73 29 of mail naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen