Ga jij mee de kar trekken? Zo ziet jouw werkdag eruit:

Als allround interieurbouwer ben je eindverantwoordelijk voor het samenstellen van de diverse voorbewerkte complexe interieuronderdelen tot een eind fabricaat volgens tekening en volgens de gestelde kwalitatieve en kwantiteitsnormen. Samen met je teamleider trek je de spreekwoordelijke “kar” om als team kwalitatief hoogstaande interieurs op te leveren bij de klant.

Je herkent eventuele problemen en gaat zelfstandig aan de slag om hier de oplossing voor te vinden. De planning staat centraal, je bewaakt en stuurt dusdanig bij, zodat je de doelstellingen bereikt zoals afgesproken met de klant. Je denkt en handelt uit gemeenschappelijk belang.

Als allround interieurbouwer trek je stevig mee aan de kar om als team de beste resultaten neer te zetten. Je bent gedreven om de gevraagde kwaliteit te maken en je spant je in om problemen mee op te lossen. Je bent slagvaardig en gedreven om binnen de gestelde tijd kwalitatief hoogstaande producten te produceren. Je hebt talent op het gebied van samenwerken, plannen en organiseren. Je bent kwaliteits- en resultaatgericht en werkt graag probleemoplossend.

Ben jij een allround interieurbouwer met ambitie om teamleider te worden? Is plannen, organiseren en coachen jou op het lijf geschreven? Laat het ons weten, dan pakken we hier graag op door met jou!

Een afgeronde MBO opleiding meubelmaker/ interieurbouwer is een vereiste. Ruime ervaring is meegenomen. Het is een leuke baan als je energie krijgt van het samenstellen van diverse complexe onderdelen conform opdracht om zo een mooi eindresultaat neer te zetten bij de opdrachtgever.

Wat bieden wij?

Wij bieden een omgeving waarin interieurbouwers ingezet worden om zijn/haar talent verder te ontwikkelen in zijn/haar vakgebied, met een

  • Marktconform salaris
  • 24 snipperdagen en 6 ATV dagen
  • Reiskosten vergoeding
  • Doorgroeimogelijkheden tot teamleider

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord, een pingpongtafel, een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Over Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw

Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is sinds 1984 met vakmanschap en inzet betrokken bij mooie projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, creatie, oplossingen én in afspraken. Ons hechte team van 75 op elkaar ingespeelde collega’s maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden om gezamenlijk aan onze persoonlijke en zakelijk ambities te werken. Uitbreiden van onze Turnkey afdeling is hier onderdeel van, zodat we onze klanten steeds beter kunnen ontzorgen. Wil jij daar je bijdrage aan leveren?

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie, HR adviseur op 040 264 73 29 of mail naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Collega Sander - Projectmanager

Als leerling ben ik 20 jaar geleden bij Verschuren binnengekomen. Na jaren in de werkplaats in diverse rollen heb ik de mogelijkheid gekregen om door te groeien naar de functie van projectmanager. Als projectmanager heb je veel wisselende werkzaamheden, van het inmeten op locatie, tot het aansturen van een leuk team op kantoor en in de werkplaats. Ook factureren, bouwvergaderingen en klantcontacten horen erbij. We krijgen veel leuke, wisselende projecten en elk project heeft weer nieuwe uitdagingen.

Het is erg leuk om samen met een team werkvoorbereiders en interieurbouwers voor een mooi resultaat te gaan! Elke dag ga ik weer met veel plezier naar het werk!

Sander van de Eijnde

Collega Frank - Interieurbouwer

Eenmaal mijn opleiding meubelmaker afgerond maakte ik de keus om aan de slag te gaan in een logistieke functie. Na ruim 15 jaar in de logistiek wilde ik toch graag de interieurbouw in. Bij Verschuren Interieurbouw kreeg ik deze kans. Nu alweer 4 jaar verder ben ik gegroeid als interieurbouwer en heb ik afgelopen jaar de verantwoordelijkheid gekregen voor een aantal mooie winkelpanden in Duitsland, waar we van vloerbedekking tot meubels verantwoordelijk waren voor de inrichting.

Frank de Regter

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen