Allround Interieurbouwer

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime allround interieurbouwer die samen met de teamleider de kar trekt binnen het team en kwalitatief mooie eindfabricaten samenstelt.

Wat ga je doen?

Als allround interieurbouwer / meubelmaker ben je eindverantwoordelijk voor het samenstellen van de diverse voorbewerkte complexe interieuronderdelen tot een eind fabricaat volgens tekening en volgens de gestelde kwalitatieve en kwantiteitsnormen.

Verantwoordelijkheidsgebieden:

  • Herkennen en zelfstandig oplossen van kwaliteitsproblemen.
  • Denken en handelen vanuit gemeenschappelijke belangen.
  • Zorgvuldig en adequaat handelen gericht op het werken volgens afgesproken kwaliteitsnormen, dan wel het verbeteren van de kwaliteit van werkprocessen en/of uitkomsten.
  • Het vermogen om prioriteiten te bepalen, dan wel aan te geven de benodigde acties, tijd en middelen om doelstellingen te bereiken.
  • Sturen van acties en werkzaamheden conform de planning en bewaken van de voortgang.

Wie zoeken wij?

Als allround interieurbouwer trek je stevig mee aan de kar. Je bent gedreven om de gevraagde kwaliteit te maken en je spant je in om problemen mee op te lossen. Je bent slagvaardig en gedreven om binnen de gestelde tijd kwalitatief hoogstaande producten te produceren. Je hebt talent op het gebied van plannen en organiseren, samenwerken, kwaliteits- en resultaatgericht en bent probleemoplossend.

Je beschikt over een MBO opleiding bij voorkeur meubelmaker/ interieurbouwer en beschikt over 3-5 jaar werkervaring in soortgelijke functie. Je heb affiniteit met het samenstellen van diverse complexe onderdelen conform opdracht om zo een mooi eindresultaat neer te zetten bij de opdrachtgever.

Wat bieden wij?

Wij bieden een omgeving waarin interieurbouwers ingezet worden om zijn/haar talent verder te ontwikkelen in zijn/haar vakgebied.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd met een tafelvoetbaltafel, een dartbord en een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris en jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen.

Wie zijn wij?

Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is al meer dan 35 jaar met vakmanschap en inzet betrokken bij projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, in creatie, in oplossingen én in afspraken. Een team van 75 op elkaar ingespeelde medewerkers maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden.

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie, HR adviseur op 040 264 73 29. Stuur je motivatiebrief met CV naar maartje.meesterburrie@verschuren-interieurbouw.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen