Zorg jij dat we voet aan de grond krijgen in België? Zo ziet jouw werkdag eruit.

Als accountmanager België ben je verantwoordelijk voor het calculeren en verkopen van projecten. Dit doe je door het actief benaderen van prospects en het ingaan op aanvragen, als we voet aan de grond hebben in België. Aan jou de mooie kans en uitdaging om onze naam groter te maken in België. Je bent het eerste aanspreekpunt en 'visitekaartje' van Verschuren Interieurbouw op de Belgische Markt.

Je voert acties uit om het klantenbestand in België verder op te bouwen. Hierbij benader je actief klanten middels een bezoek of telefonische acquisitie. Tevens verricht je werkzaamheden uit zoals het doen van prijsaanvragen en het maken van offertes. Dit doe je in overleg met de calculatie, planning en inkoop. Je voert overleggen met een diversiteit van partijen zowel intern alsook extern met de klant, architect, aannemer en leverancier ten behoeve van het project. Je grijpt in bij eventuele fouten en problemen en geeft gevraagd en ongevraagd instructies en adviezen naar de overige afdelingen. Je begeleidt samen met je collega’s de order van de klant, tot het gewenst resultaat.

Heb jij HBO werk- en denkniveau, ruime ervaring in de interieurbranche, bij voorkeur in de rol van sales? Goede commerciële en contactuele vaardigheden zijn een vereiste. Daarnaast weet je je weg met CRM en ERP systemen. Krijg jij energie van het leggen van nieuwe contacten? Dan zoeken wij jou!

Solliciteer direct

Wat bieden wij?

Wij bieden een omgeving waarin interieurbouwers ingezet worden om zijn/haar talent verder te ontwikkelen in zijn/haar vakgebied, met een

  • Marktconform salaris
  • 24 snipperdagen en 6 ATV dagen
  • Reiskosten vergoeding
  • Ontwikkelmogelijkheden

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord, een pingpongtafel, een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Over Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw

Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is sinds 1984 met vakmanschap en inzet betrokken bij mooie projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, creatie, oplossingen én in afspraken. Ons hechte team van 75 op elkaar ingespeelde collega’s maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden om gezamenlijk aan onze persoonlijke en zakelijk ambities te werken. Arbeidsvreugde, procesoptimalisatie en de top 5 bereiken van klantprestatie streven we met zijn allen na. Wil jij daar je bijdrage aan leveren?

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie bel je met Maartje Meesterburrie, HR adviseur op 040 264 73 29 of mail naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Collega Dino - Calculator

In 2004 begonnen als calculator bij Verschuren interieurbouw. Een familiebedrijf, met destijds zo’n 30 medewerkers welke zich voornamelijk bezig hield met projecten in de zorg, het onderwijs en kantoorpanden. Inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met 75 medewerkers die projecten zoals zorg, kantoorpanden, gemeentekantoren, exclusieve particuliere woningen en turn key projecten realiseert. Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn bij Verschuren interieurbouw ervaar ik het nog steeds als zeer prettig.

Een mooi, modern bedrijf die werkt met de moderne technieken, machines en niet terugdeinst voor innovaties.

Werken binnen het ‘Verschuren Team’ is werken met plezier in een leuke sfeer en geeft voldoening als ‘we’ weer mooie projecten gerealiseerd hebben.

Solliciteer direct

Dino Halley

Toon Verschuren - Directie en Sales

Ons team is gepassioneerd en houdt ervan om samen nieuwe uitdagingen aan te gaan. Een actieve aanpak, een vriendelijke benadering, een daadkrachtig plan. Ben jij die ondernemende accountmanager die houdt van een serieuze uitdaging? Kom dan eens langs voor een kop koffie!

Toon Verschuren

Werken bij Verschuren Interieurbouw

Heb je een vraag over deze vacature? Neem direct contact op via contactformulier.

Contact opnemen