woensdag 05 juli 2017

Teamleider (seriematige productie)

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime teamleider met oog voor detail en kwaliteit binnen het team seriematige productie dat o.a. producten vervaardigd voor een aantal internationaal opererende ondernemingen.

Wat ga je doen?
Als teamleider geef je op een coachende wijze leiding aan jouw team om een zo goed mogelijk product binnen de gestelde kwaliteits- en kwantiteitsnormen te produceren, leveren en monteren. Van belang is dat er conform werktekeningen/ productiegegevens en met behulp van handgereedschappen volgens planning wordt gewerkt.

Verantwoordelijkheidsgebieden:
- het team
- de materialen
- de projecten die aan jou worden toevertrouwd

Wie zoeken wij?
Omdat de teamleider degene is die het team aanstuurt zijn wij op zoek naar jou omdat je goed kan samenwerken en daarvoor afspraken nakomt, betrokkenen tijdig informeert over de activiteiten en met de collega’s de schouders eronder zet om het gezamenlijke doel te bereiken.

Je beschikt over een MBO opleiding op het gebied van meubel- en/of interieurbouw. Ervaring in de bouw-/interieurbranche is een pré.
Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent goed in plannen & organiseren met oog voor continue verbetering.
De kwaliteit van de producten is constant en nauwkeurig, waarbij gestructureerd werken noodzakelijk is.
Doordat je communicatief vaardig bent loopt de samenwerking in de team en in het bedrijf goed en ben je in staat om nieuwe medewerkers en stagiaires op te leiden.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken. Onze belangrijkste ambities zijn:
- Procesoptimalisatie
- Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf
- Top 5 bereiken in de interieurbouw qua klantprestatie
Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze recent gestarte verbeterprocessen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching on the job of externe cursussen/trainingen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord en een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris, jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen en opbouw van je pensioen via Pensioenfonds Meubel.

Wie zijn wij?
Familiebedrijf Verschuren Interieurbouw is al meer dan 30 jaar met vakmanschap en inzet betrokken bij projecten voor architecten, aannemers en eindgebruikers. Wij kiezen voor de menselijke maat. In overleg, in creatie, in oplossingen én in afspraken. Een team van 75 op elkaar ingespeelde medewerkers maakt dat elke dag weer waar. Sterk gemotiveerde specialisten, die regelmatig opleidingen volgen en continu hun vakkennis bijhouden.

Ben je geïnteresseerd ?
Voor meer informatie bel je met Sandra Floor (HR Adviseur) 040 751 61 46.
Stuur je motivatiebrief met CV naar sandra.floor@verschuren-interieurbouw.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.