zondag 21 mei 2017

Logistiek Medewerker

Wat ga je doen?
- Goederen laden en lossen met de heftruck.
- Kwaliteitscontrole op de inkomende en uitgaande goederen.
- Het onder controle houden van alle materialen die zich in het bedrijf bevinden t.a.v. de manier van opslag in de magazijnen en op de werkvloer.
- Het schoon en opgeruimd houden van de magazijnen en adviserend t.a.v. opslag en handeling in de productieruimten en buiten.
- Orderpicken en vrijgeven van goederen naar de productie.
- Tijdig ingrijpen bij incomplete orders.
- Beheren en opslaan van alle goederen en kleine productiehulpmiddelen.
- Sluitende registratie van alle in- of uitgaande of opgeslagen goederen.
- Toezicht op het achterterrein t.a.v. alle betreders.
- Het zorgdragen voor het wagenpark t.a.v. reiniging en onderhoud.

Wie zoeken wij?
Je bent woonachtig in omgeving Eindhoven en beschikt over een MBO werk en denkniveau. Je hebt de nodige magazijn ervaring / opleiding.

Je bent goed in plannen en organiseren, hebt aandacht voor details, handelt accuraat en hebt het vermogen om problemen te signaleren en op te lossen.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een zelfstandige functie bij een modern familiebedrijf dat continu in beweging is om haar ambities waar te maken. Onze belangrijkste ambities zijn:
- Procesoptimalisatie
- Arbeidsvreugde voor iedereen binnen het bedrijf
- Top 5 bereiken in de interieurbouw qua klantprestatie
Om deze ambities te bereiken betrekken we alle medewerkers in onze recent gestarte verbeterprocessen. Jouw input is hierbij ook zeer gewenst. Graag horen we ook jouw persoonlijke ambities. Om deze te realiseren helpen we jou middels coaching on the job of externe cursussen/trainingen.

We hebben een fijne werkomgeving voor je gerealiseerd, goede bonenkoffie, een tafelvoetbaltafel, een dartbord en een pooltafel in de kantine en voor een frisse wandeling buiten kun je aansluiten bij een aantal collega's. Elkaar echt goed leren kennen kan bij één van de borrels zoals de 'laatste vrijdag van de maand borrel'.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden bieden we je een marktconform salaris en jaarlijks 24 snipperdagen en 6 ATV dagen.

Wie zijn wij?
Verschuren Interieurbouw is een familiebedrijf met een team van 75 mensen. Iedereen kent elkaar en de lijnen zijn informeel. Het bedrijf bestaat sinds 1984. De interieurprojecten zijn ambitieus. We werken volgens een vaste werkwijze met goede mensen in een fijne werkomgeving en bouwen graag aan een standvaste langdurige relatie met medewerkers en klanten.

Ben je geïnteresseerd?
Voor meer informatie bel je met Holly Verschuren 040 264 73 14.
Stuur dan je motivatiebrief met CV naar holly@verschuren-interieurbouw.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.