werkwijze

Calculatie & offerte

Nadat er zorgvuldig is gekeken naar de technische uitvoering, de detailleringen en de planning van het project, gaat de calculator aan de slag met uw offerteaanvraag. U ontvangt een volledige en duidelijke offerte van ons.

Planning

Bij opdracht wordt het werk direct ingepland nadat de werkzaamheden zijn besproken met de opdrachtgever. De planning wordt uitgesplitst naar de diverse afdelingen en deze wordt opgenomen in de totaalplanning van Verschuren Interieurbouw.

Projectmanagement & Werkvoorbereiding

De projectmanager bespreekt de werkwijze van het project met zijn projectteam, bestaande uit; een projectmanager, werkvoorbereiders en een vast productieteam. De werkvoorbereiders vervaardigen de werktekeningen en zorgen voor de technische uitwerking van de interieuronderdelen. De projectmanager draagt de zorg en verantwoording voor de kwaliteit, bewaking van de levertijd en bewaking van de kosten.

Inkoop

De inkoper voert de onderhandelingen ten aanzien van prijs, kwaliteit en levertijd. Hij koopt de materialen in en bewaakt de leveringen op tijdigheid en controleert de ingekomen goederen op kwaliteit, kleur, aantal en maatvoering.

Productie & Montage

Met het uiterst moderne en volledige machinepark en een goede logistiek kan er snel, nauwkeurig en volgens de laatste technieken geproduceerd worden.
 
Bij de afdeling handwerk komen alle materialen samen bij het handwerkteam. Het team zorgt ervoor dat uw projectonderdelen met vakmanschap in elkaar worden gezet. Hetzelfde team monteert op locatie de projectonderdelen. De opgebouwde kennis over het projectonderdeel wordt hierdoor gewaarborgd en de betrokkenheid van de mensen blijft gegarandeerd.

Aftersales Service

In geval van een vervolgopdracht, uitbreiding, modificatie of eventuele servicevraag van uw project gaan wij direct voor u aan de slag! Desgewenst kunnen we een onderhoudscontract afsluiten.